Recept

Ugnsgratinerad hönskorv à la vurre med fjärilsmakaroner

0
(0)
Korv med senap, ketchup och hackad inlagd gurka. Nästa som i korvkiosken, fast i gratängformat och en gräddig ostsås! Beräkna 3 korvar per portion.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Sätt ugnen på 225°C och smörj en ugnsform med lite smör eller olja.

  2. Placera ut korvarna i formen och bre dem med först senap och sedan ketchup med hjälp av t.ex. en smörkniv.

  3. Hacka schalottenlökarna och saltgurkorna i små bitar och strö bitarna jämt över korvarna.

  4. Strö över riven ost och avsluta med att ringla grädden jämnt över hela formens innehåll.

  5. Gratinera i mitten av ugnen i ca 25 min tills osten fått fin färg. Servera med fjärilsmakaroner.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

9528 Grillkorv av hönskött med åkerböna

Läs mer