Recept
Tikka Masala serverad på stekt Pastakyckling med ris, Raita & mango chutney
Antal personer:
Tillagningstid: 30min
Ingredienser
- 360 g Pastakyckling, stekt, tärnad
- 120 g Bönmix (gröna sojabönor, röda kidneybönor, vita kidneybönor)
- 5.5 g Tikka Masala Spice Mix (900 g)
- 2 dl Crème fraiche
- 1 dl Kranvatten
- 2 dl Matlagningsyoghurt
- 12 g Raita Spice Mix
- 160 g Mango Chutney
Tillagning:
-
Blanda Raita spice mix med yoghurt. Låt stå i kyl minst 15 min.
-
Blanda samtliga övriga ingredienser (utan mango chutney) och fördela i bleck.
-
Värm i ugn, 175 grader i ca 20 min. Servera med ris, Raita och mango chutney.
Näringsvärden
- Energi: 2045
- Fett: 28
- Kolhydrater: 37
- Protein: 23