Sätt ugnen på 160 g. Krydda kycklingklubborna med salt och peppar. Baka i ugnen tills köttet lätt lossnar ifrån benet, detta tar ca 1 timme. Låt kycklingen svalna något.
2
Plocka köttet från benen. Koka upp kycklingbuljongen och tillsätt det plockade kycklingköttet, dillen, citronen samt sticklöken. Smaka av med salt och peppar.
3
Tillsätt agar agar och koka under omrörning i ca 30 sek.
4
Häll upp i plastad form och pressa lätt. Låt terrinen mogna i kyl minst 24 timmar.
5
Skär i lämpliga bitar och servera som en vacker förrätt med en god sallad på syrad kål och en härlig örtmajonnäs.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!