Recept

Schnitzel på majskyckling med rökt skinka, parmesan och persilja

0
(0)
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Sätt ugnen på 150°C.

  2. Skär fickor på sidan av kycklingbröstet och fyll dessa med skinka, ost och persilja. Stäng fickan med hjälp av en tandpetare.

  3. Krydda kycklingen med salt och peppar.

  4. Panera först i mjöl, sedan uppvispat ägg och sist ströbröd.

  5. Stek i smöret och oljan tills schnitzlarna är gyllene. Baka klart i ugnen ca 12-15 min eller tills kärntemperaturen är 72°C.

  6. Dela schnitzlarna och servera med potatis, gröna ärtor och en god skysås.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

2116 Majskycklingbröstfilé, dubbel med skinn

Läs mer