160gRotselleri - skalad och tärnad i 2*2cm tärningar
160gÄpple - skuret i grova tärningar - gärna Ingrid-Marie
8clÄpplejuicekoncentrat
2.4dlStandard mjölk
1.6dlVispgrädde
4clDijonsenap
4clFärsk dragon - fint skuren
20gSmör
1mskRapsolja
Salt
Peppar
Majsstärkelse
Tillagning:
1
Bryn kycklingen i smör och rapsolja tills den får fin färg. Tillsätt lök och rotselleri. Bryn ytterligare i 4 minuter. Häll på äpplejuicekoncentratet och låt det koka in i cirka 3 minuter.
2
Tillsätt mjölken och grädden och koka sakta i 10 minuter. Tillsätt dragon, äpple och dijonsenap och koka ytterligare 5 minuter. Smaka av med salt och peppar och red av med majsstärkelse till önskad konsistens.
3
Servera med ris eller bulgur.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!