Salta och peppra klubborna på båda sidorna. Bryn i smör tills kycklingen är gyllene.
2
Lägg över klubborna i en stor, vid kastrull. Slå på ölet och kycklingbuljongen. Tillsätt grönsakerna, rosmarinen och koka långsamt under lock tills köttet faller ifrån benen. Detta tar cirka 1 timme.
3
Lyft ur kycklingklubborna och håll varma. Reducera buljongen till ⅔ återstår. Red lätt med majsstärkelse och krydda såsen med salt och peppar. Sila såsen över kycklingklubborna och servera med exempelvis rostade rotfrukter och rårörda lingon.
Näringsvärden
Energi: 4120
Fett: 214
Kolhydrater: 81
Protein: 405
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!