Recept

Hönskorv med dillstuvad potatis

0
(0)
Svenskt och klassiskt så det förslår! Dessutom extra nyttigt om du väljer vår nyckelhålsmärkta hönskorv med åkerböna. Beräkna tre korvar per portion.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Skala potatisen och skär den i mindre bitar. Koka bitarna tills de blivit mjuka. Ställ åt sidan.

  2. Smält smöret i en kastrull stor nog att rymma hela potatisstuvningen, rör sedan ner mjölet. Tillsätt mjölken, lite i taget och värm under omrörning tills stuvningen tjocknat. Rör ner salt, vitpeppar, dill och potatis. Smaka av med mer salt om det behövs.

  3. Stek eller grilla hönskorven i smör eller olja. Servera med dillstuvad potatis och inlagd skivad rödbeta.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

9528 Grillkorv av hönskött med åkerböna

Läs mer