Börja med kryddpastan: blanda ihop vitlök, ingefära, kummin, garam masala, gurkmeja, salt och cayennepeppar. Ställ åt sidan.
2
Hacka löken och bryn den i smöret. Tillsätt efter ett par minuter kryddpastan och peta runt kryddpastan i löken och smöret så att den finfördelar sig. Bryn i en till två minuter ytterligare under omrörning.
3
Rör ner tomatpurén och låt det få fräsa med kryddorna och löken i ca 1 min. Tillsätt sedan vatten och kokosmjölk.
4
Skär hönsbröstfilén i bitar av önskad storlek och lägg i såsen. Låt allting puttra samman tills köttet är genomvarmt.
5
Servera med ris och naanbröd.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!