Recept
BBQ Glazerad kycklingfilé med rödkålslaw
Antal personer:
Tillagningstid: 25min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfilé, stekt, salt och peppar
- 80 g Rökig BBQ-sås
- 200 g Rödkålslaw
- 200 g Bönor, t.ex. gröna sojabönor, röda kidneybönor, vita kidneybönor
- 40 g Sockerärtor
- 80 g Spetspaprika, röd
- 80 g Sticklök
- 80 g Zucchini
- 40 g Cocktailtomater
- 40 g Ostronskivling
- 40 g Champinjoner
- 4 cl Olivolja
Tillagning:
-
Pensla kycklingfilén med BBQ-såsen. Glazera kycklingen i 175°C i ca 15 min.
-
Ansa grönsakerna och skär dem i mindre bitar.
-
Värm olivoljan i en stekpanna eller på stekbord och sautera grönsakerna så de behåller sin krispighet. Smaka av med salt och peppar.
-
Servera med Rödkålslaw.
Näringsvärden
- Energi: 2221
- Fett: 31
- Kolhydrater: 25
- Protein: 36