Innehåll:
				Kycklingvingar (100%)			
									
				
Tillagning:
				Tillaga kycklingvingarna i ugn i ca 200 °C. Kycklingvingarna är klara när köttet lätt lossnar från benen, kärntemperaturen är 82°C och köttsaften är helt klar utan rosa inslag.			
				 
		
					
				Hållbarhet & förvaring:
									
						Hållbarhet:
						13						 dagar					
													
						Förvaring:
						Färskvaror/Kylvaror					
							 
							
				Näringsvärde per 100g:
				
											- 
													Energi kJ
							
							800kJ
												
- 
													Energi kcal
							
							190kcal
												
- 
													Fett g
							
							12g
												
- 
													- Varav mättat fett g
							
							4g
												
- 
													Kolhydrat g
							
							0.5g
												
- 
													- Varav sockerarter g
							
							0.5g
												
- 
													Protein g
							
							19g
												
- 
													Salt (SALTEQ) g
							
							0.2g