Bryn filéerna i stekpanna och lägg dem sedan i ugnsfast form. Salta och peppra.
3
Skär fläsket i små tärningar och stek dem utan fett i stekpannan. Tag upp dem och diska ur pannan.
4
Finhacka löken. Fräs lök och tomatpuré i stekpannan.
5
Rör ner vin och buljong. Låt puttra 5 min. Tillsätt fläsket och grädden och låt såsen koka 10 min utan lock så att den blir lite tjockare i konsistensen.
6
Häll såsen över filéerna. Gratinera i ugn ca 15 min tills kycklingen är klar. Innertemperatur 72°C och köttsaften genomskinlig och klar.
7
Servera gärna kokt ris till där du tillsätter curry i kokvattnet.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 4.2 / 5. Antal röster: 6
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!