Blanda Philadelphia och parmesanost. Lägg ut kycklingskivorna på en bänk, krydda med salt och peppar. Lägg ett basilikablad på varje skiva och fördela Philadelphiaosten i klickar på kycklingskivorna. Rulla till jämna rullader.
3
Blanda grönsakerna på en plåt med 2 msk olivolja, salta och peppra. Rosta i ugnen 5-6 min.
4
Bryn rulladerna, med skarven neråt, i stekpannan. Lägg över rulladerna på plåten med grönsakerna och tillaga 5 min i ugnen.
5
Slå i vin och buljongtärning i stekpannan. Koka upp och tillsätt vispgrädden. Låt koka ihop 5 min och red ev med majsstärkelse.
6
Hacka några basilikablad och tillsätt. Salta och peppra och arrangera som på bilden.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 4 / 5. Antal röster: 18
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!