Recept

Tomat- och getostgratinerad kycklingcannelloni med bladspenat

0
(0)
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 600 g Kycklinglårfilé
  • 1 tsk Oregano
  • 1 st Vitlöksklyfta, pressad
  • 70 g Bladspenat
  • 12 st Förkokta lasagneplattor eller färska plattor.
  • 2 dl Grädde
  • 2 dl Mjölk
  • Maizena strö
  • 100 g Getostrulle
  • 3 dl Färdigsmaksatt tomatsås

Tillagning:

  1. Stek kycklingen i lite smör, ta i oreganon och pressad vitlök. Ta i bladspenaten på slutet och låt fräsa med 1 minut.

  2. Fördela kycklingfyllningen på pastaplattorna och rulla ihop. Smörj en ugnsfast form och lägg skarven nedåt.

  3. Koka upp grädde och mjölk, red av med lite maizena till såskonsistens. Koka under omrörning. Smula ner getosten, smaka av med salt och peppar.

  4. Bred tomatsåsen över cannellonin och därefter getostsåsen ovanpå. Gratinera i ugnen på 225°C i ca 30 min.

  5. Servera med rucola och tomatsallad

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Kycklinglårfilé

Läs mer

Liknande recept