Antal personer:
Tillagningstid: 15min
Ingredienser
- 1 pkt Marinerad majskycklingfilé Summer BBQ
- 1 st Burk svarta bönor, sköljda och silade
- 2 st Tomater, urkärnade, fint hackade
- 0.5 st Rödlök, fint hackad
- 1 st Knippe persilja, finhackad
- 0.5 dl Olivolja
- 1 st Citron, zest och saft
- 0.5 dl Rostade mandelspån
Tillagning:
-
Riv citronskalet med ett zestjärn.
-
Blanda bönor, tomater, rödlök, olivolja, citronzest och juice i en skål och rör om försiktigt.
-
Garnera bönsalsan med persiljan och mandelspånet precis innan servering.
-
Servera gärna till grillad kyckling, gärna vår marinerade majskycklingfilé Summer BBQ.
Liknande recept
Läs mer om Havre-sallad med grillad sparris och ruccoladressing
Havre-sallad med grillad sparris och ruccoladressing
Läs mer om Fluffig moussaka med potatis, aubergine och tomat
Fluffig moussaka med potatis, aubergine och tomat
Läs mer om Panzanella med tomat, grillad paprika, rostad mandel och basilika
Panzanella med tomat, grillad paprika, rostad mandel och basilika
Läs mer om Sallad med grillade pickles, dill, fänkål, krutonger och yoghurtdressing
Sallad med grillade pickles, dill, fänkål, krutonger och yoghurtdressing
Läs mer om Mac ´n cheese med ostbågar, koriander & salladslök
Mac ´n cheese med ostbågar, koriander & salladslök
Läs mer om Krämig potatissallad med jalapeño, pumpakärnor och parmesan
Krämig potatissallad med jalapeño, pumpakärnor och parmesan
Läs mer om Vattenmelon med mynta och chipotle
Vattenmelon med mynta och chipotle
Läs mer om Potatissallad med bakade betor och getost
Potatissallad med bakade betor och getost
Läs mer om Grillade kycklingfiléer med bakad minipotatis à la Provencale
Grillade kycklingfiléer med bakad minipotatis à la Provencale
Läs mer om Grillad kyckling med rostad potatissallad & spetspaprika