Antal personer:
Tillagningstid: 30min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer
- 1 st Spansk chilipeppar
- 1 st Purjolök, strimlad
- 1 st Gul paprika, strimlad
- 1 st Röd paprika, strimlad
- 0.5 dl Sweet chili sås
- Ljus soja
- Vitpeppar
- 1 st Lime, pressad
- 400 g Kokosmjölk
- 2 st Tomater, tärnad
Tillagning:
-
Strimla kyckling och finhacka chilin. Bryn tillsammans i lite olja.
-
Tillsätt paprikan och purjolöken och låt steka färdigt med kycklingen.
-
Häll på sweet chilisås samt kokosmjölk och låt puttra någon minut.
-
Tillsätt tomaterna och smaka av med soja, peppar och lime. För en tjockare konsistent red med lite maizena. Servera med jasminris.
Liknande recept
Läs mer om Gräddig örtgryta med majskycklinglårfilé och svamp
Gräddig örtgryta med majskycklinglårfilé och svamp
Läs mer om Rosmarin- och dijonsenapsbräserad kycklingfilé
Rosmarin- och dijonsenapsbräserad kycklingfilé
Läs mer om Vitlöksdoftande kycklingfilé
Vitlöksdoftande kycklingfilé
Läs mer om Maharadjans filé
Maharadjans filé
Läs mer om Kycklingstroganoff
Kycklingstroganoff
Läs mer om Kycklinggryta med sting
Kycklinggryta med sting
Läs mer om Kycklinggryta med pumpa
Kycklinggryta med pumpa
Läs mer om Kycklinggryta med dragon och Dijon
Kycklinggryta med dragon och Dijon
Läs mer om Indiska Kycklinggryta med kardemummabasmatiris
Indiska Kycklinggryta med kardemummabasmatiris
Läs mer om Hot currykyckling