Recept
Stekt majskycklingbröstfilé m cocktailtomater, fetaost, tapenade

Snabbt, nyttigt och gott!
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 4 st Majskycklingbröstfiléer
- 24 st Cocktailtomater, gärna både gula och röda
- 1 st Schalottenlök, fint hackad
- 1 dl Svarta oliver
- 1 dl Fetaost, tärnad
- 1 dl Tapenade
- 2 st Kvistar basilika, plockade
- 1 nypa Socker
- 2 msk Olivolja
- 2 msk Balsamvinäger
- Olja till stekning
- Salt och peppar
Tillagning:
-
Stek kycklingbrösten i oljan, salta och peppra. Baka färdigt dem i ugnen på 125°C i ca 15 min.
-
Vänd runt tomaterna, olivoljan, vinägern och schalottenlöken, smaka av med salt, socker och peppar. Låt tomaterna dra en liten stund.
-
Lägg upp tomaterna på tallrikar, slå tomatspade över, fördela ut fetaosten och basilikan över tomaterna. Servera med kycklingen och tapenaden.
