Koka upp honung, miso, soja och saften från lime och låt koka under omrörning i 5 min. Skala vitlöken, skiva tunt och låt koka med glazen de sista 3 minuterna.
2
Skär kycklinglårfilén i bitar och trä upp på spetten. Grilla spetten på hög värme och vänd flera gånger under tiden, för att få jämn och fin yta. Pensla under tiden med glazen flera gånger. Spetten ska få en ganska mörk färg och stark karaktär av glazen och grillen.
3
Ansa svampen och stek snabbt i varm stekpanna.
4
Ansa löken och strimla tunt.
5
Arrangera spetten på ett fat och toppa med svamp, sesamfrö, lök och lite nymald svartpeppar. Avsluta med att försiktigt ringla över sesamolja.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!