Recept

Sesamstekt kycklingfilé med bulgur

0
(0)
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 700 g Tvådelad kycklingbröstfilé
  • 0.5 dl Sesamfrön
  • 3 dl Bulgur
  • 150 g Fetaost, tärnad
  • 65 g Babyspenat
  • 1 dl Svarta oliver, urkärnade och grovhackade
  • 200 g Haricots Vertes
  • 0.5 dl Valfri vinägrett

Tillagning:

  1. Panera filéerna i sesamfrön. Stek dem i olja eller smör och sätt in dem i ugn på 150 grader i ca 10 min.

  2. Koka bulgurvetet enligt anvisning och låt rinna av i ett durkslag. Blanda bulgur med fetaost, babyspenat, oliver och de kokta haricotsvertsen. Slå vinäretten över bulgursalladen.

  3. Servera salladen med skivor av den nystekta kycklingen.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Tvådelade Kycklingbröstfiléer

Läs mer

Liknande recept