Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer
- Smör
- Salt och peppar
- 2 dl Kycklingbuljong
- 2 tsk Osötad senap
- 2 tsk Skånsk senap
- 4 tsk Kinesisk soja
- 1 msk Vetemjöl
- 2 dl Mjölk
- Finklippt gräslök
Tillagning:
-
Skär köttet i strimlor. Bryn det hastigt i stekpanna. Salta och peppra.
-
Tillsätt buljong, senap och soja. Koka 5 min.
-
Vispa samman mjölk och vetemjöl. Häll det över köttet och red av såsen. Låt koka 3-5 min.
-
Strö gräslök över vid servering. Servera kulpotatis till och färgglad sallad.
Liknande recept
Läs mer om Tomat & Basilikafilé
Tomat & Basilikafilé
Läs mer om Vitlöksdoftande kycklingfilé
Vitlöksdoftande kycklingfilé
Läs mer om Kycklingfilé i Mousserande Vin
Kycklingfilé i Mousserande Vin
Läs mer om Indonesisk Hetta
Indonesisk Hetta
Läs mer om Hot currykyckling
Hot currykyckling
Läs mer om Himmelsk Grekpytt
Himmelsk Grekpytt
Läs mer om Grillad Tvådelad filé m. sötpotatiskompott
Grillad Tvådelad filé m. sötpotatiskompott
Läs mer om Grillad Tvådelad filé m. grillade medelhavsgrönsaker
Grillad Tvådelad filé m. grillade medelhavsgrönsaker
Läs mer om Fylld kycklingfile med gorgonzola
Fylld kycklingfile med gorgonzola
Läs mer om Favoritgryta