Börja med att grilla pickles eller inlagd gurka tills de fått fin färg runtomkring.
2
Strimla fänkålen fint, gärna på mandolin.
3
Sväng runt fänkålen med lite olivolja, citronsaft och salt.
4
Riv brödet i mindre bitar och stek det gyllenbrunt i en stekpanna med rikligt med olivolja och en krossad vitlöksklyfta. Krydda med salt.
5
Rör samman yoghurt, olivolja, rivet skal från 0,5 citron samt salt.
6
Bred ut yoghurtsåsen över ett fat. Varva grillade pickles, fänkålssallad, grovhackad dill och krutonger ovanför. Avsluta med att riva resterande citronskal över och ringla lite extra olivolja. Servera genast.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 5 / 5. Antal röster: 2
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!