Stycka kycklingen i bröst, lår och vingar. Hugg av låren i två bitar.
2
Bryn kycklingdelarna i lite olivolja, lägg i en ugnsfast form. Vänta med att lägga i bröstbitarna. Sätt in i ugnen på 200°C. Tag ut efter 15 min.
3
Fräs zucchini, paprika, aubergine och löken i olivoljan och vitlöken. Ta i timjan och rosmarin. Häll på den krossade tomaten och det vita vinet när grönsakerna fått fräsa i fem minuter. Låt koka i fem min, smaka av med salt och peppar.
4
Tag ut kycklingen från ugnen, lägg på bröstbitarna och häll över ratatouillen. Ställ in i ugnen och tillaga kycklingen färdigt i ytterligare 15 min på 200°C.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 4 / 5. Antal röster: 7
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!