Recept
Picklade grönsaker
Picklade grönsaker är ett gott tillbehör till grillad kyckling.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 10min
Ingredienser
- 2 st Stånd fänkål
- 1 st Röd paprika
- 1 st Röklök
- 2.5 dl Vatten
- 1.25 dl Risvinäger
- 1 dl Socker
- 1.5 msk Salt
- 1 st Thaichili
Tillagning:
-
Koka upp vatten, vinäger, socker och salt.
-
Strimla grönsakerna och lägg tillsammans med strimlad chili i en väl rengjord glasburk och slå på den heta lagen.
-
Låt svalna och förslut med lock och förvara i kyl till servering.
Liknande recept
Läs mer om Snabb Caesar-flirtande sallad med yoghurtdressing smaksatt med sardell, citron och vitlök
Snabb Caesar-flirtande sallad med yoghurtdressing smaksatt med sardell, citron och vitlök
Läs mer om Fluffig moussaka med potatis, aubergine och tomat
Fluffig moussaka med potatis, aubergine och tomat
Läs mer om Rostad auberginekräm med yoghurt, granatäpple och mynta
Rostad auberginekräm med yoghurt, granatäpple och mynta
Läs mer om Loaded potatoes med picklad lök, getost och chili
Loaded potatoes med picklad lök, getost och chili
Läs mer om Krämig sallad med rädisor, bittra blad och äpple
Krämig sallad med rädisor, bittra blad och äpple
Läs mer om Pesto med blandade örter, miso och rostade nötter
Pesto med blandade örter, miso och rostade nötter
Läs mer om Somrig potatissallad
Somrig potatissallad
Läs mer om Kryddsmör Espanol
Kryddsmör Espanol
Läs mer om Fattoush – krispig sallad med granatäpple och stekt libabröd
Fattoush – krispig sallad med granatäpple och stekt libabröd
Läs mer om Drumsticks med grillad majskolv & BBQ-marinerade bönor