15stKokta kalla sparrispotatisar el. annan sort, i tärningar
0.5stPurjolök, sköljd och tunt skivad
1stKnippe dill, grovhackad
1.5dlParmesanost, fint riven
4mskVetemjöl
1mskFransk senap
1stVitlöksklyfta, pressad
1mskVit balsamvinäger
1mskKapris
(eller använd en färdig vinägrette.)
Tillagning:
1
Förväll sockerärtorna hastigt i saltat vatten, kallspola och låt rinna av i ett durkslag.
2
Skala och grovhacka de kokta äggen.
3
Blanda Machesallad med sockerärtorna, äggen, sparrispotatis, purjolök och dillen i en skål, salta och peppra.
4
Vispa upp ägget med den rivna parmesanen och mjölet, smaka av med lite salt och peppar. Panera kycklingskivorna i ägg och ostblandningen och stek gyllenbruna på medelhög värme.
5
Blanda fransk senap, vitlök, balsamvinäger och kapris. Ta i matoljan under omrörning och smaka av med salt (eller använd färdig vinägrette).
6
Servera den panerade kycklingen direkt med salladen och senapsvinägretten.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!