1stKnippe thaibasilika el. koriander, fint strimlad
50gJordnötter, rostade och grovt krossade
Matolja
400gKokosmjölk
Fisksås eller salt
1stLime, saften
Tillagning:
1
Värm upp en djup stekpanna - riktigt varm. Slå i 2 msk olja och lägg i grönsakerna, stek under omrörning tills de fått lite färg och löken är transparent. Lägg dem åt sidan på ett fat.
2
Lägg kycklingen i den heta pannan. Stek kycklingen hastigt under omrörning tills den har fått fin färg (stek i 2 omgångar om det känns för mycket i pannan!).
3
Lägg tillbaka grönsakerna i pannan och tillsätt kokosmjölken. Låt det puttra ett par minuter och smaka av med fisksås el. salt och pressa limen över.
4
Servera med jasminris och tunna gurkskivor. Strö nötter och basilika över.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 3.9 / 5. Antal röster: 47
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!