Hacka hälften av örterna och schalottenlöken och blanda med vitlök och olivolja, smaka av med salt och peppar.
2
Fördela örtblandningen jämt under skinnet på varje kycklingklubba, salta och peppra klubborna och lägg dem i en ugnsfast form. Stek kycklingklubborna i ugnen på 175°C i ca 40 min, eller tills de är färdiga (innertemp. 82°C).
3
Skär bort den grova nedersta delen på sparrisen och koka den i saltat vatten i ca 4 min.
4
Blanda yoghurt, citron och honung och smaka av med salt och peppar.
5
Skiva rädisorna tunt och hyvla parmesanen med en osthyvel.
6
Vänd den kokta sparrisen med lite olivolja och resten av örterna, parmesan och rädisor. Servera med kycklingen och yoghurtsåsen.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!