Koka upp ättikslagen (ättika, socker, vatten) i en kastrull. Låt svalna. Lägg i rädisorna.
2
Häll mjöl i en skål, blanda i salt och örter. Häll i panko i en annan och uppvispat ägg i en tredje skål. Doppa kycklingen först i mjölblandningen, sedan i ägget och sist i panko.
3
Koka upp saltat vatten och lägg först i pumpan och låt koka ca 10 min. Lägg i potatisen och låt koka ytterligare ca 20 min, känn med sticka. Häll av vattnet och ha i smör, parmesan, grädde och bladspenat. Smaka av med salt och peppar.
4
Hetta upp stekpanna på medelvärme och stek kycklingen på varje sidan i olja och smör.
5
Servera kycklingen med moset och toppa med syrade rädisor och färska örter.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 4.6 / 5. Antal röster: 5
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!