Antal personer:
Tillagningstid: 30min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer
- 1 dl Öl
- 4 msk Lönnsirap
- 2 msk Färska örter, finhackade
- 2 msk Kinesisk soja
- Ev. grädde
- 4 port. Pasta
Tillagning:
-
Blanda samman öl, lönnsirap, örtkryddor och soja i en plastpåse.
-
Lägg filéerna i påsen. Förslut påsen och skaka om. Låt vila i kylskåp i minst 30 min.
-
Töm påsens innehåll i en ugnsfast form. Stek i ugn i 25 min, 175°C, eller tills köttsaften är genomskinlig och klar.
-
Vid servering kan lite grädde hällas runt om köttet. Servera nykokt pasta och bröd till.
Liknande recept
Läs mer om Festgratäng med blå och gröna druvor
Festgratäng med blå och gröna druvor
Läs mer om Mannerströms Kycklinglasagne
Mannerströms Kycklinglasagne
Läs mer om Chili och paprika kyckling med en kall chilisås
Chili och paprika kyckling med en kall chilisås
Läs mer om Kycklingfilé med örter
Kycklingfilé med örter
Läs mer om Kycklingfilé med soltorkade tomater & mozzarella
Kycklingfilé med soltorkade tomater & mozzarella
Läs mer om Kycklingfilé med oliv och grönsaksröra
Kycklingfilé med oliv och grönsaksröra
Läs mer om Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Läs mer om Herrgårdsfilé
Herrgårdsfilé
Läs mer om Grön dröm för vitlöksälskare
Grön dröm för vitlöksälskare
Läs mer om Ungsgratinerad kyckling med rökt sidfläsk