Recept
Mannerströms paprikakyckling
God kycklingrätt som passar både till vardag och fest!
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 25min
Ingredienser
- 1 pkt Mannerströms tvådelade kycklingfilé med fond
- 1 st Gul lök, skivad
- 7 st Champinjoner, skivade
- 1 st Vitlöksklyfta, riven
- 1 tsk Paprikapulver
- 2 msk Tomatpuré
- 1.5 dl Grädde
- 0.5 dl Crème fraiche
- Salt och peppar
- Smör
- Guldfågelns kycklingfond, finns i kycklingförpackningen
Tillagning:
-
Bryn kycklingfiléerna i smör och krydda med salt och peppar. Ta upp kycklingfiléerna ur pannan.
-
Fräs löken gyllengul, tillsätt vitlök och champinjoner och stek någon minut.
-
Tillsätt Guldfågelns kycklingfond, tomatpuré, paprikapulver, grädde och crème fraiche. Lägg tillbaka kycklingen och låt puttra i såsen ca 10 min. Servera med t.ex. ris.
Liknande recept
Läs mer om Kycklingrullader med bacon & parmesan
Läs mer om Kycklingrullader med bacon & parmesan
Kycklingrullader med bacon & parmesan
Läs mer om Grillad kycklingfilé med rosmarinstuvade champinjoner
Läs mer om Grillad kycklingfilé med rosmarinstuvade champinjoner
Grillad kycklingfilé med rosmarinstuvade champinjoner
Läs mer om Toscanska Kycklingrullader
Läs mer om Toscanska Kycklingrullader
Toscanska Kycklingrullader
Läs mer om Parmesanpanerad kycklingfilé med grönkålspesto & sötpotatis
Läs mer om Parmesanpanerad kycklingfilé med grönkålspesto & sötpotatis
Parmesanpanerad kycklingfilé med grönkålspesto & sötpotatis
Läs mer om Mannerströms Thaikyckling med chili & lime
Läs mer om Mannerströms Thaikyckling med chili & lime
Mannerströms Thaikyckling med chili & lime
Läs mer om Mannerströms Kycklingbröst med äpple och calvados
Läs mer om Mannerströms Kycklingbröst med äpple och calvados
Mannerströms Kycklingbröst med äpple och calvados
Läs mer om Mannerströms gula currykyckling
Läs mer om Mannerströms gula currykyckling
Mannerströms gula currykyckling
Läs mer om Kycklingrullader med äpple, purjo & dijonsenap
Läs mer om Kycklingrullader med äpple, purjo & dijonsenap
Kycklingrullader med äpple, purjo & dijonsenap
Läs mer om Dubbel Majskycklingbröstfilé med salsiccia, rosmarin, vitlök och råstekt potatis
Läs mer om Dubbel Majskycklingbröstfilé med salsiccia, rosmarin, vitlök och råstekt potatis
Dubbel Majskycklingbröstfilé med salsiccia, rosmarin, vitlök och råstekt potatis
Läs mer om Cheddar-o spenatspäckad parmalindad Tvådelad kycklingfilé
Läs mer om Cheddar-o spenatspäckad parmalindad Tvådelad kycklingfilé