Skär loss allt kött från kycklingen, skär även loss lårköttet från benen, ta av skinnet och skär bröstet i grova bitar.
2
Värm upp en stor gryta, svetta vitlök och lök i lite olja. Slå på vinet och koka i 5 min, häll i kycklingfonden och grädden och lägg i köttet. Låt koka i ca 30 min.
3
Dela morötterna i mindre bitar och lägg ner dem i grytan, koka ytterligare 10 min.
4
Avsluta med att lägga i sparrisen, koka 5 min till, smaka av med salt och peppar och vänd i dillen. Klart att servera.
5
Servera den här läckra grytan med kokt potatis och ett gott bröd till. Att lägga i en klick pesto i varje tallrik förhöjer smaken på grytan.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 3.5 / 5. Antal röster: 2
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!