Marinad: 2 msk dijonsenap, ½ dl hackad persilja, 2 msk solrosolja, salt och peppar.
150gFetaost
4stTomater, gärna gula
2stAvokado
Blandad grönsallad
1stKnippe gräslök
Tillagning:
1
Sätt ugnen på 200°C.
2
Blanda en marinad, senap, persilja, solrosolja, salt och svartpeppar. Lägg ner kycklingfiléerna i marinaden, gärna i ett par timmar. Ta upp kycklingfiléerna och lägg dem i en smord ugnssäker form. Stek i ugnen tills den är färdig ca 20 min.
3
Skär fetaost, tomater och avokado i mindre bitar och blanda i en bunke. Vänd ner sallad och gräslök. Salta och peppra.
4
Skär varje kycklingfilé i fyra skivor. Blanda ner dem i salladen och servera genast så att salladen inte tappar spänst.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 3.5 / 5. Antal röster: 4
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!