Recept

Kycklingwallenbergare

2.8
(4)
Klassiska wallenbergare - här med kycklingfilé och kycklinglever blandat. Det går även utmärkt att använda kycklingfärs.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Mixa färsen (alt. kycklingfiléer med kycklinglever), äggulorna, salt, peppar, tomatpuré och vispgrädde. Gör ett smaktest av färsen genom att steka lite av färsen.

  2. Lägg purjolöken och spenaten i en bunke, slå över 1½ liter kokande vatten, låt stå i två minuter. Häll över allt i ett durkslag och kallspola därefter spenaten och purjolöken. Lägg tillbaka i durkslaget och pressa ut vattnet.

  3. Koka upp mjölk, grädde och senap, red av med maizena. Lägg i purjolöken och bladspenaten, koka upp och smaka av med salt och peppar.

  4. Servera med kokt potatis, gröna ärtor och lingon.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 2.8 / 5. Antal röster: 4

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Liknande recept