Recept
Kycklingklubba i sötsur dillsås och primörer
Antal personer:
Tillagningstid: 35min
Ingredienser
- 4 st Kycklingklubbor
- 1 tsk Rosmarin
- 0.5 tsk Timjan
- 3 st Lagerblad
- 1 st Vitlöksklyfta, hackad
- 150 g Broccolibuketter
- 150 g Minimorötter
- 150 g Haricots vertes
- 1 msk Ättika
- 0.5 dl Strösocker
- 2 dl Grädde
- Maizena strö, ljus redning
Tillagning:
-
Drag av skinnet på kycklingklubborna. Lägg klubborna i en stor kastrull. Fyll på med vatten så det täcker och koka upp. Skumma
-
Lägg i löken, rosmarin, timjan, lagerblad och vitlök. Låt koka i ca 20 min.
-
Lägg i grönsakerna och låt koka med i tre minuter. Ta i ättika och socker.
-
Fyll på med vispgrädde, koka upp. Red av till önskad konsistens med maizenan. Servera till: Kokt potatis
Liknande recept
Läs mer om Kyckling i grön curry med ingefära och citrongräs
Läs mer om Kyckling i grön curry med ingefära och citrongräs
Kyckling i grön curry med ingefära och citrongräs
Läs mer om Kycklinglevergryta
Läs mer om Kycklinglevergryta
Kycklinglevergryta
Läs mer om Thaigryta med ris
Läs mer om Thaigryta med ris
Thaigryta med ris
Läs mer om Rödvinsbrässerad kyckling med bacon, champinjoner och schalottenlök serveras med persiljepotatis
Läs mer om Rödvinsbrässerad kyckling med bacon, champinjoner och schalottenlök serveras med persiljepotatis
Rödvinsbrässerad kyckling med bacon, champinjoner och schalottenlök serveras med persiljepotatis
Läs mer om Panengkyckling med spetskål & kokosmjölk
Läs mer om Panengkyckling med spetskål & kokosmjölk
Panengkyckling med spetskål & kokosmjölk
Läs mer om Vitlöksdoftande kycklingfilé
Läs mer om Vitlöksdoftande kycklingfilé
Vitlöksdoftande kycklingfilé
Läs mer om Majskycklinggryta med grön sparris, morot och dill
Läs mer om Majskycklinggryta med grön sparris, morot och dill
Majskycklinggryta med grön sparris, morot och dill
Läs mer om Maharadjans filé
Läs mer om Maharadjans filé
Maharadjans filé
Läs mer om Kycklinggryta med ädelost
Läs mer om Kycklinggryta med ädelost
Kycklinggryta med ädelost
Läs mer om Kycklinggryta med dragon och Dijon
Läs mer om Kycklinggryta med dragon och Dijon