Recept

Kycklingklubba i sötsur dillsås och primörer

3.8
(5)
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 4 st Kycklingklubbor
  • 1 tsk Rosmarin
  • 0.5 tsk Timjan
  • 3 st Lagerblad
  • 1 st Vitlöksklyfta, hackad
  • 150 g Broccolibuketter
  • 150 g Minimorötter
  • 150 g Haricots vertes
  • 1 msk Ättika
  • 0.5 dl Strösocker
  • 2 dl Grädde
  • Maizena strö, ljus redning

Tillagning:

  1. Drag av skinnet på kycklingklubborna. Lägg klubborna i en stor kastrull. Fyll på med vatten så det täcker och koka upp. Skumma

  2. Lägg i löken, rosmarin, timjan, lagerblad och vitlök. Låt koka i ca 20 min.

  3. Lägg i grönsakerna och låt koka med i tre minuter. Ta i ättika och socker.

  4. Fyll på med vispgrädde, koka upp. Red av till önskad konsistens med maizenan. Servera till: Kokt potatis

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 3.8 / 5. Antal röster: 5

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Liknande recept