Antal personer:
Tillagningstid: 30min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer
- Smör
- Salt och peppar
- 2.5 msk Dijonsenap
- 0.75 dl Saft av apelsin
- 2.5 dl Grädde
- 0.5 dl Vatten
- 2 krm Socker
- Salt och peppar
Tillagning:
-
Stek filéerna i smör. Salta och peppra.
-
Blanda alla ingredienser till såsen i en kastrull. Koka i 5-10 min.
-
Lägg köttet på ett fat. Skär fina snitt i köttet. Slå den varma såsen över.
-
Servera med klyftpotatis och sallad till.
Liknande recept
Läs mer om Ugnsbakad bröstfilé med bakade betor och vispat citrus- och fänkålssmör
Läs mer om Ugnsbakad bröstfilé med bakade betor och vispat citrus- och fänkålssmör
Ugnsbakad bröstfilé med bakade betor och vispat citrus- och fänkålssmör
Läs mer om Paprikafyllda kycklingrullader med pepparsås
Läs mer om Paprikafyllda kycklingrullader med pepparsås
Paprikafyllda kycklingrullader med pepparsås
Läs mer om Ostgratinerade kycklingfiléer
Läs mer om Ostgratinerade kycklingfiléer
Ostgratinerade kycklingfiléer
Läs mer om Mangokyckling
Läs mer om Mangokyckling
Mangokyckling
Läs mer om Majas Kycklingpaj
Läs mer om Majas Kycklingpaj
Majas Kycklingpaj
Läs mer om Maharadjans filé
Läs mer om Maharadjans filé
Maharadjans filé
Läs mer om Lingonkyckling
Läs mer om Lingonkyckling
Lingonkyckling
Läs mer om Chili och paprika kyckling med en kall chilisås
Läs mer om Chili och paprika kyckling med en kall chilisås
Chili och paprika kyckling med en kall chilisås
Läs mer om Kycklingfilé i Sambalcrème
Läs mer om Kycklingfilé i Sambalcrème
Kycklingfilé i Sambalcrème
Läs mer om Chili & Cashewstekta innerfiléer med mango- och currybulgur & ingefära yoghurt
Läs mer om Chili & Cashewstekta innerfiléer med mango- och currybulgur & ingefära yoghurt