Antal personer:
Tillagningstid: 30min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer
- Smör
- Salt och peppar
- 2.5 msk Dijonsenap
- 0.75 dl Saft av apelsin
- 2.5 dl Grädde
- 0.5 dl Vatten
- 2 krm Socker
- Salt och peppar
Tillagning:
-
Stek filéerna i smör. Salta och peppra.
-
Blanda alla ingredienser till såsen i en kastrull. Koka i 5-10 min.
-
Lägg köttet på ett fat. Skär fina snitt i köttet. Slå den varma såsen över.
-
Servera med klyftpotatis och sallad till.
Liknande recept
Läs mer om Ugnsbakad bröstfilé med bakade betor och vispat citrus- och fänkålssmör
Ugnsbakad bröstfilé med bakade betor och vispat citrus- och fänkålssmör
Läs mer om Färskostfylld kycklingbröstfilé med pepparrot och äpple
Färskostfylld kycklingbröstfilé med pepparrot och äpple
Läs mer om Mangokyckling
Mangokyckling
Läs mer om Kycklingfilé i Mousserande Vin
Kycklingfilé i Mousserande Vin
Läs mer om Indonesisk Hetta
Indonesisk Hetta
Läs mer om Grillad kycklingfilé med rostad potatis, tomat, bacon, vitlök & bönor
Grillad kycklingfilé med rostad potatis, tomat, bacon, vitlök & bönor
Läs mer om Grillad kycklingfilé med Cous cous och örter
Grillad kycklingfilé med Cous cous och örter
Läs mer om Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh
Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh
Läs mer om Ungsgratinerad kyckling med rökt sidfläsk
Ungsgratinerad kyckling med rökt sidfläsk
Läs mer om Cheddar-o spenatspäckad parmalindad Tvådelad kycklingfilé