Recept
Kycklingfilé med ädelost och hasselnötter
Antal personer:
Tillagningstid: 30min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer
- Salt och peppar
- 1 dl Mjölk
- 2 dl Grädde
- 4 msk Hasselnötter, hackade
- 140 g Ädelost
Tillagning:
-
Dela filéerna på längden och lägg dem i en ugnsfast form. Salta och peppra köttet.
-
Vispa samman mjölk, grädde, hackade nötter. Riv i osten. Häll blandningen över köttet.
-
Tillaga i ugn 175°C 20-25 min.
-
Dekorera med lite nötter och små broccolibuketter.
Liknande recept
Läs mer om Ugnsbakad bröstfilé med bakade betor och vispat citrus- och fänkålssmör
Ugnsbakad bröstfilé med bakade betor och vispat citrus- och fänkålssmör
Läs mer om Chili och paprika kyckling med en kall chilisås
Chili och paprika kyckling med en kall chilisås
Läs mer om Kycklingfilé med soltorkade tomater & mozzarella
Kycklingfilé med soltorkade tomater & mozzarella
Läs mer om Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Läs mer om Ugnsgratinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver & basilika
Ugnsgratinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver & basilika
Läs mer om Inbakad fylld filé
Inbakad fylld filé
Läs mer om Fylld kycklingfile med gorgonzola
Fylld kycklingfile med gorgonzola
Läs mer om Ungsgratinerad kyckling med rökt sidfläsk
Ungsgratinerad kyckling med rökt sidfläsk
Läs mer om Kyckling i ugn med smak av grönpeppar
Kyckling i ugn med smak av grönpeppar
Läs mer om Festkyckling i Portvin