Recept
Kycklingbröstfilé med färsk spenat och soltorkade tomater

Till oss pastaälskare - en gräddig sås med kyckling, soltorkade tomater, vitlök, dijonsenap och spenat som vi blandar med nykokt tagliatelle.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 4 st Skivor tvådelad kycklingfilé
- 70 g Färsk bladspenat
- Olivolja
- 1 dl Soltorkade tomater, hackade
- 1 dl Marinerad vitlök, hackad
- 3 dl Grädde
- Dijonsenap
- Japansk soja
- Salt och peppar
- 4 port. Tagliatelle eller annan pasta
Tillagning:
-
Skär kycklingen i bitar och fräs i lite olja. Lägg ner spenaten och låt den "vissna".
-
Tillsätt vitlök och tomater (utan marinad) och grädden. Koka upp och smaka av med senap, soja, salt och peppar.
-
Låt alla smaker puttra ihop ca 10 minuter. Servera med pasta.
