Recept

Kycklingbröstfilé med färsk spenat och soltorkade tomater

3.1
(18)
Till oss pastaälskare - en gräddig sås med kyckling, soltorkade tomater, vitlök, dijonsenap och spenat som vi blandar med nykokt tagliatelle.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 4 st Skivor tvådelad kycklingfilé
  • 70 g Färsk bladspenat
  • Olivolja
  • 1 dl Soltorkade tomater, hackade
  • 1 dl Marinerad vitlök, hackad
  • 3 dl Grädde
  • Dijonsenap
  • Japansk soja
  • Salt och peppar
  • 4 port. Tagliatelle eller annan pasta

Tillagning:

  1. Skär kycklingen i bitar och fräs i lite olja. Lägg ner spenaten och låt den "vissna".

  2. Tillsätt vitlök och tomater (utan marinad) och grädden. Koka upp och smaka av med senap, soja, salt och peppar.

  3. Låt alla smaker puttra ihop ca 10 minuter. Servera med pasta.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 3.1 / 5. Antal röster: 18

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Tvådelade Kycklingbröstfiléer

Läs mer

Liknande recept