Svetta löken och vitlöken i en kastrull i lite matolja, slå på vinet och koka i 5 minuter. Tillsätt buljongen och koka upp.
2
Skär sparris, morötter och salladslökar i snygga stavar.
3
Lägg först i kycklingen och sjud några minuter, lägg därefter i morötterna och sjud i ca 5 minuter. Tillsätt sparris och salladslök och koka ytterligare i 2 minuter.
4
Lägg i ärtorna precis innan servering och smaka av med salt och peppar.
5
Gremolata: Hacka örterna fint och blanda med vitlök, citron och olivolja, smaka av med salt och peppar.
6
Servera kycklingbuljongen med en klick gremolata i.
7
Tänk på att inte koka grönsakerna för länge, då förlorar de både sin spänst och färg.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 5 / 5. Antal röster: 3
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!