Recept

Krispiga kycklingvingar med sötstark paprikadipp & fänkål- och äppelsallad- slaw

3.3
(3)
Våra färdigpanerade krispiga kycklingvingar serveras här med en sötstark dipp och en underbart god fänkål- och äppelsalladslaw.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 1 påse Chicken Wings Crunchy
  • 1 st Fänkål, strimlad
  • 2 st Äpplen, strimlade
  • 0.3 st Vitkålshuvud, fint strimlad
  • 0.5 dl Majonnäs
  • 0.5 dl Färskost
  • 1 dl Västerbottenost, riven
  • 0.5 dl Olivolja
  • 0.5 dl Honung
  • 2 msk Citronsaft
  • 1 st Chili, eller efter smak
  • 1 st Röd paprika
  • 0.5 msk Vitvinsvinäger
  • Salt och svartpeppar

Tillagning:

  1. Tillaga kycklingvingarna enligt förpackningen.

  2. Skölj den strimlade vitkålen och fänkålen i vatten. Blanda fänkål, vitkål, äpple, majonnäs, färskost och västerbottenost. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.

  3. Mixa chili, paprika och olivolja. Häll i honung, citronsaft och vinäger. Mixa lite till. Smaka av med salt. Dippen ska ha en tydlig sötma med lite sting från chilin.

  4. Servera kycklingvingarna till dippen och salladen. Smaklig måltid!

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 3.3 / 5. Antal röster: 3

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Liknande recept