Tillaga kycklingburgaren efter anvisningar på förpackningen.
2
Skölj vaxbönorna i vatten. Låt torka på hushållspapper.
3
Blanda majonnäs, riven parmesan, citronsaft- och skal. Ställ kallt fram till servering.
4
Skiva upp tomaterna och hacka persiljan.
5
Rosta hamburgerbröden i torr panna för krispig yta.
6
Fritera vaxbönorna i 170°C i fritös eller i kastrull. Bönorna är klara när de blivit gyllenbruna. Salta väl.
7
Montera hamburgaren; bred på parmesan- och citronkrämen på båda bröden. Lägg på kycklingburgaren, två tomatskivor och persiljehack. Servera med de friterade bönorna som du även kan dippa i krämen som blir över. Smaklig måltid!
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 3.7 / 5. Antal röster: 7
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!