Börja med att grilla jalapeñon tills den har fått ordentligt med färg. Låt svalna lite och skrapa sedan ut fröna för att få en lite mildare hetta.
2
Mixa samman jalapeño, vitlök, pumpakärnor (spara några till topping), parmesan, majonnäs och vatten till en krämig dressing. Späd ev. med mer vatten om du tycker dressingen är för grov. Smaka av med salt.
3
Koka potatisen i ordentligt saltat vatten. Häll av potatisen och sväng runt den varma potatisen med dressingen.
4
Låt kallna och vänd sedan ner tunnskivade rädisor och grovhackad sallad. Toppa med grovhackade pumpakärnor, smulad parmesan och servera salladen rumstempererad.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 3.6 / 5. Antal röster: 26
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!