Krydda kycklingen med salt och bind upp benen. Gnid in med olja och baka i ugn 200°C i 30 min. Under tiden blanda honung med citronskal och timjan och pensla kycklingen.
2
Sänk värmen till 180°C och pensla kycklingen var 10:e minut. Låt steka i ca 30 min tills kycklingen är genomstekt. Tag kycklingen ur ugnen och låt vila.
3
Stek steklökarna långsamt i smör i ca 10 min höj värmen och stek även sparrisen, tillsätt tomaterna och timjan och låt allt bli varmt. Krydda med salt och peppar.
4
Stek skivade vitlöksklyftor i smör tills de är gyllene, tillsätt grädden och låt koka till god smak. Smaka av med salt.
5
Lägg upp kycklingen med garnityren runt omkring, skeda grädden ovanpå.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 4.1 / 5. Antal röster: 30
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!