Recept
Hawaiifilé
Vi tar oss baka till 80-talet när ananas i mat var så populärt!
Antal personer:
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer
- 3 st Ananasringar
- 1 dl Ananasspad
- 1 dl Crème fraiche
- 1 tsk Kinesisk soja
- 1 krm Curry
- 1 ask Philadelphiaost
- Salt och peppar
Tillagning:
-
Grovhacka ananasringarna. Rör samman ananas, ananasspad, crème fraiche, soja, curry och ost. Smaksätt med salt och peppar.
-
Krydda filéerna med salt och peppar. Lägg dem i en smord ugnsfast form.
-
Bred ananas/ost-blandningen över köttet.
-
Stek i ugn i ca 25 minuter, 175 grader, eller tills köttsaften är genomskinlig och klar.
-
Servera med grönsaker och Basmatiris.
Liknande recept
Läs mer om Öl- och örtmarinerad Kycklingbröstfilé
Öl- och örtmarinerad Kycklingbröstfilé
Läs mer om Mannerströms Kycklinglasagne
Mannerströms Kycklinglasagne
Läs mer om Kycklingfilé med örter
Kycklingfilé med örter
Läs mer om Kycklingfilé med ädelost och hasselnötter
Kycklingfilé med ädelost och hasselnötter
Läs mer om Kycklingfilé med soltorkade tomater & mozzarella
Kycklingfilé med soltorkade tomater & mozzarella
Läs mer om Kycklingfilé med grönsaksgratäng
Kycklingfilé med grönsaksgratäng
Läs mer om Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Läs mer om Ugnsgratinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver & basilika
Ugnsgratinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver & basilika
Läs mer om Ungsgratinerad kyckling med rökt sidfläsk
Ungsgratinerad kyckling med rökt sidfläsk
Läs mer om Kyckling i ugn med smak av grönpeppar