Recept

Grillade kycklingspett med sallad på spenat, äpple och vete, samt en pepparrotsgräddfil

0
(0)
Nyttigt och fräscht med sallad på färsk spenat och röda äpplen som vi toppar med en pepparrotssås. Servera med varma eller kalla kycklingspett.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 1 påse Färdiggrillade kycklingspett grillkrydda
  • 2 dl Matvete
  • 2 st Röda äpplen
  • 100 g Färsk spenat
  • 1 st schalottenlök, hackad
  • 2 st Dillkvistar, plockade
  • 2 dl Gräddfil
  • 1 st Citron, saften
  • 1 st Pepparrot, liten, riven
  • 2 msk Kapris
  • Kallpressad olivolja
  • Salt och peppar

Tillagning:

  1. Värm kycklingspetten enligt anvisningar på förpackningen.

  2. Koka matvetet enligt anvisningen på förpackningen och låt det svalna. Skär äpplena i båtar och blanda med spenat, vete och olivolja. Avsluta med att blanda i kapris, dill och schalottenlök. Salta och peppra.

  3. Blanda gräddfilen med citron och pepparrot. Smaka av med salt och peppar.

  4. Servera kycklingspetten med salladen och såsen.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Grillade Kycklingspett grillkrydda

Läs mer

Liknande recept