Recept

Grillade kycklingspett med grönsaksris

0
(0)
Våra färdiggrillade kycklingspett kan du äta både kalla och varma.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Värm kycklingspetten enligt anvisningar på förpackningen.

  2. Koka riset enligt anvisningar på förpackningen samt med curry.

  3. Skär paprika och broccoli i mindre bitar och stek dem i en stor stekpanna eller en wokpanna på mellanvärme så att grönsakerna blir gyllenbruna och lagom mjuka. Tillsätt ris, rödlök, ärtor och böngroddar och stek ytterligare ca 2 minuter. Blanda i soja och sesamfrö till sist.

  4. Servera spetten med grönsaksriset och yoghurtsås.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Grillade Kycklingspett grillkrydda

Läs mer

Liknande recept