Baka potatisen i ugnen på 225°C i ca 40 min beroende på storlek.
3
Skär haricots Verts grovt, dela tomaterna, strimla bacon, plocka salladen och hacka persiljan grovt.
4
Blanda smöret med riven eller pressad vitlök, smaksätt med salt och peppar.
5
Knaperstek baconet och häll bort överflödigt fett, tillsätt bönorna och fräs ytterligare 2 min. Tillsätt tomaterna och låt det blir varmt.
6
Grilla kycklingfiléerna och pensla glaze vid slutet av grilltiden.
7
Ta ut potatisen och skär ett snitt i varje. Slå över baconröran och toppa med vitlöksmör, persilja och lite fräsch sallad. Servera tillsammans med kycklingen.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 4.5 / 5. Antal röster: 2
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!
Produkt i detta recept
Marinerad tvådelad kycklingfilé grillkrydda med glaze