Recept

Grillade kycklingbröstfiléer med grön sparris och stekt tomat

0
(0)
När du är sugen på något enkelt men väldigt gott.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Tänd grillen och grilla den marinerade kycklingen tills den är klar.

  2. Dela tomaterna och stek dem på hög värme i en stekpanna, slå på balsamicovinäger och koka ihop till en sirapsliknande konsistens. Blanda i olivoljan och schalottenlök och smaka av med salt och peppar. Använd skyn som sås.

  3. Koka sparrisen i lättsaltat vatten i ca 3 min.

  4. Servera kycklingen med tomaten och sparrisen.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Tvådelad Kycklingfilé

Läs mer

Liknande recept