Recept

Grillade kycklingben med honungsrostade rotfrukter och persiljegremolata

0
(0)
Här kan du använda våra färdiggrillade drumsticks eller våra färdigmarinerade kycklingben.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Tänd grillen och låt den bli varm (eller värm ugnen och tillaga enligt anvisningar på förpackningen).

  2. Börja med gremolatan. Hacka persiljan fint och blanda med 3/4 delar av olivoljan, citron, vitlök och chili.

  3. Skala rotfrukterna och potatisen och skär dem i jämnstora bitar, vänd dem i resten av olivoljan och honung, salta och peppra, rosta i ugnen på 170 grader i ca 30 minuter.

  4. Pressa in lite av gremolatan under skinnet på varje kycklingben (om du har marinerade kycklingben), grilla benen på grillen tills de är helt färdiga, salta med grovt salt.

  5. Servera kycklingen med rotfrukter, gremolata och krasse.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Marinerade kycklingben storpack

Läs mer