Marinera kycklingen i 1 dl matolja, 3 msk soya, ½ vitvinsvinäger, 2 pressade vitlöksklyftor, färsk hackad rosmarin och färsk hackad timjan. Låt stå svalt.
2
Blanda det mjuka smöret med sardeller, kapris, citronskal, pressad saft och hackad dragon, smaka av med lite malen peppar. Rulla in i smörpapper och ställ i kylen.
3
Förväll morötterna, låt rinna av i durkslag. Blanda alla grönsakerna och potatisen med lite matolja el grillmarinad. Grilla kycklingen och grönsakerna.
4
Blanda ruccolan och parmesanen, fördela på tallrikar och ringla lite olivolja över salladen.
5
Lägg upp kycklingen, de grillade grönsakerna och servera med en skiva av kryddsmöret.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!