Recept

Grillad kycklinglårfilé med couscous & tomat-russin relish (salsa)

0
(0)
Marinera din egen kycklinglårfilé eller använd Guldfågelns färdigmarinerade kycklinglårfilé med glaze som finns i sommarsortimentet.
Antal personer:

Ingredienser

  • 1 pkt Marinerad kycklinglårfilé
  • 3 dl Couscous
  • 5 dl Vatten (el. kycklingbuljong)
  • 1 dl Strimlad salladslök eller gul lök, hackad
  • 0.5 dl Basilika, grovt hackad
  • 1 msk Olivolja
  • Salt och peppar
  • 4 st Tomater, tärningar
  • 1 dl Gula russin, grovt hackade
  • 1 dl Gul lök, finhackad
  • 2 msk Äppelcidervinäger
  • 1 msk Olivolja
  • 1 msk Honung
  • Salt och peppar

Tillagning:

  1. Tänd grillen. Grilla den marinerade kycklingen.

  2. Koka upp vatten/buljong i en kastrull och tillsätt couscous och olja. Dra från värmen. Rör om och lägg på locket. Låt stå i 7-8 min.

  3. Hacka ingredienserna till både couscous och relish.

  4. Blanda samman tomat, russin, gul lök, vinäger, olja och honung till relishen och smaka av med salt och peppar.

  5. Blanda ner lök och basilika i couscousen och smaka av med salt och peppar.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Marinerade kycklingben storpack

Läs mer

Liknande recept