2mskFärsk mynta, hackad (kan ersättas med persilja)
1stVitlöksklyfta, pressad
1mskFlytande honung
500gPotatis, kokt, kall och tärnad
1stGurka, urkärnad och grovtärnad
120gPurjolök, skivad
Tillagning:
1
Marinera kycklingklubborna eller köp färdiggrillade i butik. Grilla eller tillaga i ugn enligt anvisningar på förpackningen.
2
Blanda yoghurten och filmjölken med myntan, vitlöken och honungen. Ta i den tärnade potatisen, gurkan och den skivade purjolöken. Smaka av med lite salt och nymalen svartpeppar.
3
Servera med grillade kycklingklubbor och ev lite tomatsallad.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!